Bekijk dit rapport over LaserontharingDe allereerste uren na de laserbehandeling kunt u dan ook hinder hebben over ons gevoelige en rode huid, vergelijkbare betreffende zonnebrand. Teneinde het zoveel mogelijk te bestrijden, smeren we direct na de behandeling een verkoelende crème op de huid.

Voorafgaand aan de behandeling vind daar iedere keer een kosteloos intakegesprek plaats. Hierin geraken uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u dan ook competent advies van een huidtherapeut. Ook de voor- zodra een nadelen aangaande ons eventuele behandeling worden met u doorgenomen.

Teneinde echt te zijn het een groot deel van een niet-behandelde haarzakjes bij ons volgende verzorging wel in de groeifase kan zijn, hanteren wij ons rustperiode betreffende ongeveer 6 tot 8 weken tussen de laserontharingen.

Deze laser is geschikt vanwege ieder huidtype, tevens voor mensen betreffende een getinte huid ofwel wanneer de huid gebruind kan zijn door de zon. In dat laatste geval zal wegens een Soprano Diode Laser SHR gekozen geraken.

Ben je geïnteresseerd in definitief ontharen? Neem vervolgens vrijblijvend aanraking met het op teneinde jouw huidtype te peilen.

En daar juist de melanine dit laserlicht absorbeert, zit die manier effectiever bij personen met donkerbruin of zwart haar. Betreffende onze Nd: YAG-Laser kan zijn een verzorging met ons donkere huid wel mogelijk.

Acura Clinics kan zijn specialized in kunststof and aesthetic surgery. Wij focus on gentle and innovative treatment methods. You will be in good hands with our experienced and skilled English-speaking doctors and clinic team. We will make sure you feel well taken care ofwel and informed at all times.

Bij iedere treatment worden haarzakjes verslapt en vernietigd. Na gemiddeld 3 tot vier behandelingen geraken veilige resultaten voelbaar omdat ‘kale’ plekken op de huid opkomen.

Tijdens dit consult met een arts ofwel huidtherapeute bespreken wij een techniek en methode met ons laserontharing. Wij leggen uitvoerig uit wat een mogelijke risico’s en complicaties zijn en wij nemen uw algemene gezondheidstoestand door, betreffende name de medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt een permanente ontharing betreffende laser in optimale omstandigheid regio.

Vermijd hard wrijven en scrubben. Ook is dit afgeraden teneinde tot zeker twee weken na de verzorging met het behandelde gebied in zonlicht of onder ons zonnebank regio te nemen. Haren in het behandelde gebied mogen geschoren worden. Ga tussen een laserbehandelingen via ook niet harsen. Probeer een huid tevens zoveel geoorloofd te laten rusten.

Daar is toewijding besteed met eventuele risico’s en bijwerkingen. Een arts informeert tot de gezondheidstoestand en uw medische achtergrond. U heeft tijd teneinde al die vragen die u bezit te stellen en uw verwachtingspatroon toe te lichten. Na het bekijken van uw huid, adviseert een huidtherapeute veel laserbehandelingen en ontvangt u ons nauwkeurig kostenoverzicht.

Een laserenergie is geabsorbeerd door het pigment in een haarvaatjes. De energie gaat omgezet geraken in warmte, waardoor veel haarzakjes tegelijk worden vernietigd. Op die methode is terugkeer met een haargroei vervolgens niet meer mogelijk.

Teneinde de passende treatment in uitstekende omstandigheid uit te mogen voeren, is ons intakegesprek met waarde. Acura Medisch Centrum heeft klinieken in Amsterdam en Weert waar u dan ook een 1e consult aangaande harte welkom bent. Tijdens dit gesprek is de techniek over ons laserontharing behandeling besproken.

Dit is vooraf betreffende u besproken. Immers is het belangrijk om daar rekening mee te behouden het tussen een verzorging in alleen scheren toegestaan is, zeker waxen, harsen en epileren bestaan ook niet toegestaan. Meer informatie over hetgeen u wegens de behandeling dien doen en na de verzorging kan verwachten vindt website u dan ook bij vanwege- en nazorg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *